Utflykt på Mallorca

Om ni tröttnar på poolhäng eller att vara på stranden (hur man nu kan göra det hehe), eller om ni vill hitta på något roligt på kvällen har ni hittat rätt. Här tänkte jag rekommendera lite utflykter och sevärdheter på Mallis.

Cala Vinyes

Bara 2 km från Magaluf ligger Cala Vinyes, en supermysig strand med klarblått vatten. Hit bör ni verkligen åka om ni befinner er i Magaluftrakten! Läs mer här

 

/calavinyes.jpg

Båtklubb på Mallorca – Bli medlem för utflykt till havs

Vad passar inte bättre när du befinner dig i värmen än att ge sig ut på en utflykt till havs? Mellan Cala Mayor och Illetas finner du den fina småbåtshamnen Port Calanova där Agapi Boat Club ligger beläget. Ansök om medlemskap på agapiboatclub.com till en fast avgift, utan dolda kostnader, för möjlighet att boka deras premiumbåtar för dagsfärder eller längre båtturer. Ta del av ett brett utbud av premiumbåtar och välj den båt som passar dig och din familj eller vänner bäst för er utflykt. Som medlem i Agapi Boat Club blir du erbjuden en otrolig service samtidigt som du slipper tänka på alla de bekymmer och besvär som medföljer som båtägare.

/calaavinye.jpg 

Drakgrottorna

Drakgrottorna bara måste ni besöka! Så himla häftigt. Här kan ni läsa mer om drakgrottorna om ni är intresserade av att åka dit.

 

/e.jpg

20 okt 2017