Sunekos få bort mörka ringar under ögonen

Hej! Nu var det ett tagsen så jag tänkte att det kunde vara kul att skriva ett inlägg igen!

Jag har länge haft såna problem med mörka ringar under ögonen och kände att det var dags att ta tag i detta nu. Jag har varit i kontakt med flera kliniker och läst på ganska mycket om ämnet och tänkte att det kunde vara kul att skriva ett inlägg om det, eftersom flera av er kanske har samma problem. Det finns i alla fall en behandling som heter Sunekos som kan få bort mörka ringar under ögonen. Tänkte att jag kunde svara på lite av de frågor som jag har haft om just den behandlingen, men börjar från början med varför jag valde att göra behandlingen.

Varför jag valde att göra en behandling med Sunekos i Stockholm?

Som jag redan nämnt lite ville jag få bort mörka ringar under ögonen. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover, ringarna är alltid där.. Dessutom känns det som att jag har testat varenda kräm på marknaden (säkert varenda en i det här testet på Damernasvarld.se, men så fick jag höra om Sunekos som är en behandling för att få bort mörka ringar under ögonen. Sunekos-behandlingen gjorde jag hos Nordiska Kliniken i Stockholm som är experter av behandling mot mörka ringar under ögonen. Mina påsar under ögonen har jag varit less på under en lång tid så detta var fantastiskt att äntlgien ta tag i!

Vanliga frågor

Vad är Sunekos?

Sunekos är en injektionsbehandling som består av en blandning av hyaluronsyra och olika aminosyror som ska motverka att huden åldras och återställa hudens balans och kvalitet.

Vilka områden kan man behandla?

En Sunekos-behandling sägs vara särskilt effektiv mot just mörka ringar och påsar under ögonen, men det finns flera områden som kan behandlas:

  • Ansikte
  • Ögon
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer

Vad gör en behandling?

En behandling med Sunekos kan ha flera effekter, som att till exempel:

  • Motverka påsar under ögonen och mörka ringar
  • Förbättra elasticiteten i huden och återställa förlorad volym
  • Förebygga åldrande
  • Stimulera kollagen- och elastinproduktionen

Vad kostar en behandling?

Priset varierar såklart beroende på vilken klinik du går till (och även beroende på vilken stad du gör behandlingen i), men min behandling med Sunekos i Stockholm kostade 2 500 kr.

Hur många behandlingar behövs det?

Vad jag förstått så rekommenderas det att upprepa behandlingen 3–4 gånger, men det kan variera beroende på vilket område som behandlas. Ibland kan man även behöva göra en påfyllnadsbehandling.

Ser man resultat direkt?

Nej det gör man inte. Det verkliga resultatet brukar man se efter ungefär en månad efter den första behandlingen, men det är många som kan se resultat redan efter första behandlingen.

Hur länge håller resultatet?

Resultatet varar generellt sett i cirka sex månader, men det kan variera mellan olika personer och vilken hudkvalitet man har.

Vilka fördelar finns det med Sunekos?

Sunekos är den enda naturliga produkten inom estetisk medicin som stimulerar produktionen av elastin och kollagen samtidigt som volymförlust återställs och hudens elasticitet förbättras, på ett naturligt sätt.

Gör behandlingen ont?

Nej, jag tycker i alla fall inte att det gjorde ont. Fick en bedövningssalva före behandlingen och blev nästan lite förvånad över hur lite det kändes.

Hur lång tid tar en behandling?

Min behandling tog ungefär en kvart. Men har förstått att det kan variera beroende på vilket område som behandlas och så.

Vem kontaktar jag om jag vill göra en behandling med Sunekos?

Om du är intresserad av en Sunekos-behandling så finns det mängder av kliniker som erbjuder denna typ av behandling. Kolla upp vilka alternativ som finns i din stad och hör dig omkring om någon du känner har erfarenhet av någon av klinikerna. Jag valde att höra av mig till flera olika kliniker för att verkligen hitta den rätta för mig. 

OBS! Tänk på att jag inte är någon specialist på ämnet, utan detta som skrivs här är info jag researchet fram eller fått berättat för mig från olika kliniker, så dubbelkolla alltid med ett proffs.

31 mar 2021