Shoppa på Mallorca

Tänkte fortsätta berätta lite om min Mallorcaresa och ge er lite tips, om ni kanske ska till Mallorca.

 

Shoppa i Palma

Om ni vill shoppa på Mallorca, är det till Palma ni ska åka. Där finns det flesta butiker. Det finns även butiker i städerna, men det är mycket skit om jag ska vara ärlig. Man kan hitta några guldkorn, men mestadels är det souvenirer och det är samma i varenda butik!

Så jag rekommenderar som sagt att man åker till Palma om man vill shoppa. Man åker enkelt till Palma med taxi eller med buss som vi gjorde. Det tog inte lång tid och var superbilligt. Hör med närmsta reseinformation, det brukar finnas utspridda längst strandpromenader och dylikt där turisterna brukar hålla till.

Zara

Jag vill passa på att rekommendera Zara i Spanien, jag tycker nämligen att Zara är mycket bättre i Spanien än i Sverige. De har ett större utbud och finare kläder helt enkelt.

El Corte Ingles

När man åker till Spanien måste man besöka El Corte Ingles. Det är ett stort varuhus som har allt. Påminner lite om Åhlens fast 10000 gånger större!

Mango

Precis som med Zara, så tycker jag att Mango är mycket bättre i Spanien jämfört med i Sverige. Större utbud och finare kläder! Dessutom kan det vara billigare ibland om man har tur. 

 

Om ni inte tar er in till Palma för shopping under er vistelse så finns det även en mindre El Corte Ingles och en Mango på flygplatsen!

2 okt 2017