Mina kläder

23 aug 2016

Jag har ju främst p+ratat om hur jag tänker som stylist och vad jag gör på mitt jobb. Men i mitt förra inlägg skrev jag om min egen frisyr och nämnde lite lätt vad jag har för stil. Det var något ni läsare uppskattade mycket, så jag tänkte visa lite vad jag gillar för kläder också!

Som jag sagt är 90-talet en stor inspirationskälla för mig. Det gäller inte bara frisyren, som jag skrev om i förra inlägget, utan även mitt val av kläder. Några klädesplagg man hittar i min garderob och som används mycket av mig är magtröjor, chokers runt halsen och hoops i öronen. Rachel Green som jag nämnde i mitt förra inlägg är inte bara en inspiration när det gäller frisyr, utan även när det kommer till kläder.

Andra inspirationskällor för mig är kändisar på 90-talet, nuvarande trender, Spice Girls, modevisningar med mera. Mitt jobb som stylist gör att jag ständigt är i kontakt med mode och jag skapar dagligen min egen stil.

Sen är det inte bara mode och andras stil eller kläder som påverkar hur jag klär och sminkar mig. Även saker såsom musiken jag lyssnar på, naturen jag vistas i och människorna jag umgås med skapar stilen jag har. Daglig inspiration är viktig för mig i alla former, och det är den som i slutändan skapar min stil. Men för att ge er en bild av vilket mode jag gillar kommer här ett gäng bilder som representerar kläder jag använder.

Tillbaka