Klädernas betydelse

13 jan 2016

Många tror att en viktig del i val av kläder är ens kroppsform. Men det håller jag inte med om. Din kroppsform ska inte stå i vägen för att ha de kläder du tycker är snygga. Glöm uttryck som timglasformad, päronformad och bananformad. Din kropp är din kropp, din kroppsform är unik. Ingen annan än du själv bestämmer vad du ska ha på dig. Oavsett kroppsform ska du kunna ta på dig de kläder du gillar.

Men vi lever i ett samhälle som gör oss osäkra på oss själva, framförallt oss kvinnor. Därför kan man ibland behöva hjälp för att våga uttrycka sig genom kläder och stil, och jag finns här som stylist för just detta. För att krossa de normer som finns och de regler som säger vad du får och inte får ha på dig. Jag vill hjälpa dig att älska din egen kropp och våga vara precis den du är. Jag vill hjälpa dig att ha den frisyr, de kläder och det smink du vill ha - utan att tänka på saker som kroppsform, hudton och ansiktsform. Jag hjälper dig att våga gå emot strömmen och skönhetsideal.

Kläderna är med dig på alla dina äventyr! Och kläder ska anpassa sig efter dig, du ska inte anpassa dig efter kläder. Och kläderna är viktiga - de visar vem du är. Och det ska inte samhället styra, bara du. Du bestämmer dina kläders betydelse, ingen annan!

Tillbaka