Kläder som påverkar oss

15 jan 2016

Det här inlägget vill jag ägna åt de kläder som vi väljer att bära och hur de påverkar oss som människor. Kläder är en otroligt viktig del i vårt samhället och i livet för övrigt. För många är det just kläderna som berättar vem man är och/eller vill vara.

Skönhetsidealen i dagens samhälle handlar mycket om märken, dyra kläder och att bära det som är "inne" för stunden men på senare år även kläder/märken där plaggets miljöpåverkan spelar stor roll. Är det något som jag har lärt mig som stylist så är det att välja kläder som får mig att känns mig stark och som ger mitt självförtroende en enorm boost. För många kan det vara så att det sitter i kläderna, den där känslan av att lyckas och att kunna prestera på topp.

Något som jag genom min blogg stylistsara vill förmedla är att sluta välja kläder för att det är "inne". Välj istället att bära kläder som får dig att känna dig motiverad, framgångsrik och samtidigt snygg. Jag lovar dig att när du väl har hittat de plagg som förmedlar just dessa budskap kommer du att känna skillnad.

Tillbaka