Fransförlängning hemma

Hej! Nu är jag äntligen tillbaka och tänkte tips er om att man kan göra egen fransförlängning hemma. Jag är inte bara intresserad av kläder och mode, jag har också ett stort intresse för skönhet. Jag fick ett tips om att man kunde göra egen fransförlängning hemma, så jag beställde hem singelfransar och gjorde ett försök. Vilket resultat jag blev så nöjd!

Fransarna håller i cirka 4–6 veckor om man tar hand om dem, ett annat plus är att det är billigare än att behöva besöka en franssalong en gång i månanden. Ett tips är att om du vill ta bort fransarna efter ett tag, köpa en remover som är till för just fransförlängning så du inte sliter på dina egna fransar.

Förlänga ögonfransar själv

Jag valde singelfransar eftersom jag var ute efter en neutral look, väljer man volymfransar ger det en intensivare och fylligare look. Det var inte speciellt svårt att fästa fransarna på sig själv, bara man följer alla steg noggrant och tar det lugnt.

Ska göra detta på dig själv bör du gilla småpill, ha ett bra tålamod, vara noggrann och stadig på handen, för att kunna uppnå salongliknande resultat.

Naturlig fransförlängning i Stockholm

Om du inte är så peppad på att göra din fransförlängning själv så finns det flera andra grymma alternativ i Stockholm. Fransförlängning är en populär behandling och det finns flera experter inom området som till exempel sverigesskonhetscenter.se, de erbjuder en naturlig fransförlängning i Stockholm och är grymma på sitt jobb. Deras naturliga fransförlängning håller vanligtvis i 3-5 veckor så om du bokar in en behandling var tredje vecka kommer du alltid ha helt magiska fransar och inte behöva bekymra dig med allt småpill som uppkommer när du gör det på egen hand.

Här kan du köpa fransar till fransförlängning

Fransförläning – så här gör man

  • Se till att du har allt hemma som du behöver för att fästa dina fransar.
  • Börja sedan med att tvätta rent dina egna fransar, använd en rengöring som är fri från olja så limmet fäster ordentligt.

  • Häll sedan ut lite av limmet, använd en foliebit så du slipper kladd.

  • Tag den frans du ska fästa med din pincett och doppa den sedan i limmet, det är viktigt att du inte tar för mycket lim, det kan bli klumpar om du tar för mycket.

  • Tänk på att fästa fransen på dina egna fransar och inte på huden, men så nära roten som möjligt. Upprepa tills hela ögat är täckt av fransar och du känner dig nöjd.

  • När du är klar ska du kamma fransarna uppåt med en spoolie-borste så de inte klumpar eller fastnar. Du kan även böja fransarna uppåt för att få extra effekt.

5 Tips som får fransarna att hålla längre

  • Sminka dig inte samma dag som du gjort din fransförlängning.
  • Rengör dina fransar varannan dag, det gör du bäst med en oljefri rengöring.
  • Undvik oljebaserade krämer och produkter på ögonen.
  • Undvik att få för mycket vatten på fransarna de första 24 timmarna.

Använd helst ingen mascara, om man gör det ska det vara en som inte är vattenfast.

16 apr 2020